Incarcare electronica online cartele PREPAY


cosul cu coduri de reincarcare

Cosul meu:

0 produse


Incarcare electronica online cartele PREPAY


reincarcare electronica online cartelecum cumpar coduri de reincarcare prepay ? cum platesc codurile de reincarcare prepay ? contul meu pentru reincarcare electronica online contacteaza incarcareonline.ro

Coduri de reincarcare

Incarcare Directa


Valori de Reincarcare


GSM SHOP


Metode de plata

VISA MASTERCARD si MAESTRO

Informatii utile

Cum cumperi
Cum cumpar produse de pe site-ul INCARCAREONLINE.RO?

PLUS TECH MOBILE SRL vinde on-line produsele sale prin intermediul serviciilor de plata on-line ale PayU(www.payu.ro) In acest fel putem asigura clientilor nostri un serviciu sigur, rapid si eficient de comanda si plata on-line.

Puteti cumpara produsele noastre on-line urmand 3 pasi:

a. Selectati produsul pe care doriti sa-l achizitionati si apasati pe butonul "Cumpara"

b. Introduceti datele dvs. personale pentru a crea un cont nou sa autentificati-va in contul dumneavoastra existent la INCARCAREONLINE.RO.

Aceste informatii sunt necesare pentru procesarea corecta si eficienta a comenzii plasate de catre dumneavoastra. Introducerea datelor personale se face utilizand o conexiune criptata SSL pe 128 biti. Informatiile personale nu sunt transferate catre alte terte parti, nici de catre PLUS TECH MOBILE SRL, nici de catre PayU. Aveti grija sa completati formularul corect si sa indicati persoanele la care se va face facturarea. Adresa de e-mail are importanta extrema deoarece informatiile legate de comanda si produsele comandate vor fi transmise via e-mail. O adresa de e-mail incorecta incetineste intregul proces de comanda a produsului. Mai mult de atat, PLUS TECH MOBILE SRL si PayU nu vor putea sa va contacteze si sa va informeze asupra starii comenzii dumneavoastra.

Alegeti metoda dorita de plata si confirmati datele alegand "Plateste".

c. Introduceti datele despre credit/debit card:

Daca ati ales metoda de plata "Card credit/debit" este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra. Pentru platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si Mastercard/Maestro) este folosit sistemul "3-D Secure" elaborat de aceste organizatii care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant. "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele noastre sau pe serverele PayU, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard. In plus, "3-D Secure" este un sistem de autentificare a identitatii posesorilor de carduri in mediu electronic. Procesul de autentificare a posesorului cardului se face pe baza codului de securitate cunoscut numai de posesor si se desfasoara numai pe serverele Visa sau MasterCard, dupa caz. Sistemul "3-D Secure" permite efectuarea de cumparaturi on-line cu orice card emis sub licenta Visa sau MasterCard, inclusiv cele de debit si cele electronice Maestro si Visa Electron. Sunt acceptate si cardurile virtuale emise de aceste organizatii.

Daca tranzactia prin card a fost reusita, urmatorul ecran va multumeste pentru comanda pe site-ul nostru si va ofera informatiile relevante pentru comanda. Aceste informatii le veti primi de asemenea prin e-mail.

d. LIVRAREA CODURILOR COMANDATE: Imediat dupa aprobarea platii de catre PayU(maxim. 3 minute), codurile de reincarcare comandate vor fi activate/livrate, in mod automat si vor fi disponibile astfel:

Transmiterea codului prin e-mail. Codul comandat va fi transmis pe adresa Dumneavoastra de e-mail, introdusa la inregistrarea contului(va sugeram sa verificati cu atentie si folderul SPAM/BULK al casutei de e-mail, deoarece unele filtre redirectioneaza mesajele incarcareonline.ro spre respectivele foldere);

Vizualizare On-Line pe www.incarcareonline.ro. Codul va fi arhivat, in acelasi timp, in sectiunea securizata contul meu/tranzactiile mele unde poate fi vizualizat si utilizat.

Nota: Orice cod comandat este rezervat timp de 2 (doua) ore de la data plasarii comenzii. Daca in acest timp plata nu a fost validata de catre PayU (procesatorul de plati) atunci comanda Dumneavoastra este automat stearsa din sistem. Astfel, daca plata comenzii dumneavoastra este intarziata cu mai mult de 2 (doua) ore din lipsa de fonduri ori cererea de documente auxiliare de catre PayU (procesatorul de plati) ori din alte motive, va rugam sa contactati echipa tehnica incarcareonline.ro (support@incarcareonline.ro) pentru a va regenera comanda. Comanda va fi regenerata si codul transmis imediat dupa receptionarea e-mailului de la Dumneavoastra si verificarea platii.