Incarcare electronica online cartele PREPAY


cosul cu coduri de reincarcare

Cosul meu:

0 produse


Incarcare electronica online cartele PREPAY


reincarcare electronica online cartelecum cumpar coduri de reincarcare prepay ? cum platesc codurile de reincarcare prepay ? contul meu pentru reincarcare electronica online contacteaza incarcareonline.ro

Coduri de reincarcare

Incarcare Directa


Valori de Reincarcare


GSM SHOP


Metode de plata

VISA MASTERCARD si MAESTRO

Informatii utile

Sfaturi, intrebari si raspunsuri

Sfaturi, intrebari si raspunsuri pentru clientii INCARCAREONLINE.RO:

1. Orice cod comandat este rezervat timp de 2 (doua) ore de la data plasarii comenzii. Daca in acest timp plata nu a fost validata de catre PayU (procesatorul de plati) atunci comanda dumneavoastra este automat stearsa din sistem.

2. Daca plata comenzii dumneavoastra este intarziata cu mai mult de 2 (doua) ore din lipsa de fonduri ori cererea de documente auxiliare de catre PayU (procesatorul de plati) ori din alte motive, va rugam sa contactati echipa tehnica incarcareonline.ro (support@incarcareonline.ro) pentru a va regenera comanda. Va rugam sa atasati si un forward al chitantei primite de la PayU ca urmare a validarii platii.

3. In cazul solicitarilor privind comenzile efectuate, platite si nelivrate va rugam folositi procedura de mai jos:
- specificati solicitarea dumneavoastra cat mai detaliat (incluzand numarul tranzactiei, numele complet, data si ora)
- trimiteti forward cu toate mesajele primite de la incarcareonline.ro sau/si payu.ro
Aceste solicitari vor fi trimise la adresa office@incarcareonline.ro si vor primi raspuns in cel mai scurt timp posibil de la departamentul in cauza.

4. Dupa ce efectuati si achitati comanda, timpul de asteptare este intre 5 si 20 de minute pentru livrarea codului de reincarcare (timpi relativi de banca emitenta a cardului dumneavoastra).
Codul de reincarcare il puteti vizualiza online la www.incarcareonline.ro, accesand contul dumneavoastra sau direct in email la adresa introdusa la inregistrare.
Va rugam sa verificati si folderele SPAM/BULK de email deoarece unele filtre redirectioneaza mesajele incarcareonline.ro spre respectivele foldere.

5. INCARCAREONLINE.RO se doreste un serviciu simplu, facil si profesional pentru clientii prepay din Romania.
Nu percepem comisioane de la clienti. Pretul total debitat este afisat pe site.
Asteptam sugestiile dumneavoastra pe adresa office@incarcareonline.ro pentru a imbunatati serviciile pe care vi le oferim.

Comunicare Placuta!

Va Multumim,
echipa incarcareonline.ro