Incarcare electronica online cartele PREPAY


cosul cu coduri de reincarcare

Cosul meu:

0 produse


Incarcare electronica online cartele PREPAY


reincarcare electronica online cartelecum cumpar coduri de reincarcare prepay ? cum platesc codurile de reincarcare prepay ? contul meu pentru reincarcare electronica online contacteaza incarcareonline.ro

Coduri de reincarcare

Incarcare Directa


Valori de Reincarcare


GSM SHOP


Metode de plata

VISA MASTERCARD si MAESTRO

Informatii utile

Termeni si conditii

Termeni si conditii

Vanzatorul
Vanzatorul este compania SC Plus Tech Mobile SRL, numita in continuare INCARCAREONLINE.RO. Datele companiei sunt actualizate permanent si se gasesc la informatii de contact.

Obligatiile Vanzatorului
INCARCAREONLINE.RO se obliga sa transmita in contul de e-mail al clientului, imediat ce plata acestuia a fost acceptata, link-ul catre pagina web in care se gasesc codurile de reincarcare sau activare comandate de catre client. INCARCAREONLINE.RO se obliga sa pastreze confidentialitatea datelor furnizate de catre client. Facturarea produselor/serviciilor se face conform datelor furnizate de comparator la plasarea comenzii. Emiterea facturii se face lunar, in ultima zi a lunii si cumuleaza toate comenzile lunii in curs. Transmiterea facturii se face prin email in prima parte a lunii urmatoare.

Cumparatorul
Este obligat sa furnizeze informatii complete si corecte despre compania sa, sau in cazul clientilor privati, despre ei. Odata furnizate informatiile, cumparatorul poate plasa comenzi. Pentru comenzile plasate, cumparatorul are datoria sa achite pretul produselor prin sistemul de plati online cu carti de credit acceptate la plata pe Internet sau prin plata prin PayPal.

Confidentialitate
Datele furnizate de catre clienti sunt strict confidentiale. INCARCAREONLINE.RO se angajeaza in fata clientilor sai sa nu furnizeze aceste date unor terte persoane sau companii si sa le utilizeze strict pentru uzul relatiei de afaceri dintre client si INCARCAREONLINE.RO.

Modalitati de Plata
Pentru plata online prin card bancar sunt acceptate la plata carduri bancare de debit, debit cu overdraft sau de credit emise sub sigla MasterCard (incluzand Maestro), VISA (incluzand VISA Electron).
Fiind un eComerciant certificat in programele MasterCard SecureCode sau Verified by VISA, beneficiati de protectia oferita de sistemul 3D Secure. Prin autentificarea separata a posesorului de card, tranzactiile in sistemul 3D Secure sunt asimilate celor de retragere de numerar de la ATM.

Aria de Vanzari
INCARCAREONLINE.RO poate asigura vanzarea si livrarea pe tot teritoriul Romaniei.

Termeni Legali
INCARCAREONLINE.RO isi desfasoara activitatea conform legilor si normelor in vigoare in Romania. Orice litigiu se solutioneaza pe cale amiabila. In situatia in care acest lucru nu este posibil, acestea vor fi rezolvate conform legilor de pe teritoriul Romaniei. Informatiile furnizate catre SC Plus Tech Mobile SRL sunt folosite numai in scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzilor), conform legilor in vigoare.
SC Plus Tech Mobile SRL nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti, nu incurajaza spam-ul, si nu face publice datele furnizate de clientii sai fara acordul explicit al acestora. Orice utilizator are posibilitatea sa stearga din baza de date adresa de e-mail furnizata.

Produsele afiseaza TVA-ul in pagina detalii produs.